2014. július 18., péntek

Pár kérdés és válasz Julie Plectől:

A legnagyobb kérdés ami mindenkit foglalkoztat,mi lesz Bonnie és Damon sorsa?

Az ő sorsuk rejtély.Legjobban úgy jellemezném hogy az összes szereplő el kell hogy fogadja a tényt hogy már nincsenek ott és tovább kell lépniük.Jóban vagy rosszban,gyászban vagy más módon.Mikor láthatjuk őket,hol vannak és mi történt,ez mind a 6.évad rejtélye.

Hol kezdődik a 6.évad?

Egy jelentőset ugrunk az időben aminek nagyon örülünk.Ez alkalmat ad nekünk látni ezeket az embereket újra miután volt elegendő idejük megbirkózni a kétségbeeséssel.Aminek köszönhetően tovább léphetnek az életükben,elmehetnek más helyekre,vagy hozhatnak igazán merész és meggondolatlan döntéseket,azzal kapcsolatban ,hogyan fogják élni az életüket nélkülük.

Caroline és Stefan kapcsolatával lesz foglalkozva?

Azt biztosan tudjuk hogy Caroline lassan kezdi elfogadni azt hogy érez valamit Stefan iránt.Valójában az évadzáróban kivágtunk egy jelenetet amiben tényleg egyértelmü volt.Szerintem vgégre kezdi bevallani ,ez akkor tört fel benne amikor elveszítette őt.A kérdés az hogy Stefan viszonozza-e ezeket az érzéseket.A 6.évadban fogunk ezzel foglalkozni,meglátjuk hová vezet.

Tervezitek hogy a 6.évad lesz a befejező?

Nem,ezen még nem gondolkozom.Feltehetnétek ezt a kérdést 10 embernek is,mindegyik mást válaszolna,mert ettől függ mennyi évad lesz valójában.Warner Bros mondana 17-et én 7-et.{nevet}Ez a körülményektől függ majd.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése