2014. július 19., szombat

Vámpírnaplók - Információk a 6. évadról

Vámpírnaplók - Információk a 6. évadról

Már csak 11 hetet kell várnunk, s a képernyőkre kerül a 6.01 – I’ll Remember (6.01 – Emlékezni fogok) című epizód, melyről egyre többet tudunk meg.

Van-e esély arra, hogy Bonnie és Damon kedvelik azt a helyet, ahova kerültek? Ez olyan mennyország-szerűség?
Nos, ennyit elmondhatok: hogy hol vannak, az mind az évad eleji rejtély részét képezi. Nem kínszenvedés számukra, de nem is egy örömmel teli hely. Ők ketten most a létezés egy új formáját tapasztalják meg.

Tisztában vannak azzal, hova is kerültek, mi történt velük?
Igen, tudják, hogy már nem ott vannak, ahol eddig tudni vélték magukat – és természetesen nem haltak meg. Itt jön a sok kérdés. Hol vannak? Mi történik velük? Hogyan jutnak haza?

Elenát nagyon megviselte Damon elvesztése. Mit tudsz mondani a 6. évadbeli mentális állapotáról? Próbálja összeszedni magát?
Mondhatom, hogy igen, de nem biztos, hogy sikerrel jár. Nagyon bonyolult helyzetbe kerül, s lehetséges, hogy nem úgy kezeli majd a dolgokat, ahogyan azt mi elvárnánk tőle.

Stefan hogyan reagál majd Damon látszólagos elvesztésére?
Stefan nagy döntéseket hoz meg, hogy miképp élné életét bátyja elvesztése után. Ez is részét képezi a rejtélynek, hol is vannak eltűnt karaktereink valójában. Lehet, hogy felmászik egy hegyre, s sámánoktól akar választ kapni? Vagy esetleg boszorkányoktól? Talán újra hasfelmetsző lesz? A bánatát alkoholba fojtaná? Majd meglátjuk… 

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése