2013. július 3., szerda

Érdekességek a The Originals-ról

A teljes méretű képhez kattints ide


Az epizód New Orleans francia negyedében játszódik.

Davina annak ellenére, hogy nem szerepelt ebben az epizódban, mert a vele felvett jeleneteket kivágták, a sorozatban ő is főszereplő lesz. Ő Marcel kedvenc boszorkánya, akit a családtagjának tart.

Kiderült, hogy Hayley terhes, a Klaus-al való egyéjszakás kalandjuknak köszönhetően.

Amikor Klaus megtuda Hayley terhességét, azt mondta Elijah-nak, hogy ölje meg őt a gyermekkel együtt, de az epizód végére Klaus megváltoztatta az akaratát.

Klaus az epizód végén felhívta Caroline-t, hogy elmondja neki, hogy a kedvenc helyén van, és azt akarja, hogy vele legyen. Ez megnyugtatta a rajongókat, hogy Klaus nem fog megfeledkezni Caroline-ról és várni fog rá. Ez egy lehetőség lehet a két sorozat között lévő crossover-ekre.

Az epizód 75%-át New Orleans francia negyedében forgatták.

Három külső jelenetet Conyers-ben, Georgia-ban forgattak.

Az idegenvezető, aki az első New Orleans-i jelenetben is látható a való életben is idegenvezető. Jonathan Weiss vezette körbe Julie Plec-et és Michael Narducci-t az első látogatásukkor. A saját ruháját viselte a jelenetében, és a hajviselete is a neki szokásos volt.

A festőnek, akit láthattunk, van egy saját galériája New Orleans-ban.

A dobos a jelenetben, amikor Klaus és Cami beszélgetnek, ő Julian Addison. Valóban egy zenész, akit Paul Wesley, Torrey DeVitto és Julie Plec láttak játszani amikor a Super Bowl miatt a városban voltak.

A helyszín, ahol Klaus és Elijah vitáztak, az a Pirate's Alley.

A vámpír bulit a Szent Patrik napi hétvégén forgatták a Hotel Royal-ban.

A fúvószenekar, akiket a felvonuláson láthattunk egy híres zenekar, a Rebirth, egyike New Orleans legrégebbi zenei tradícióinak.

Joseph Morgan és Charles Michael Davis már találkoztak különböző póker partikon, mielőtt Charles-t beválogatták volna Marcel szerepére.

Egy jelenetet Az elsőszámú Lafayette Temetőnél forgattak, ott, ahol az Interjú a vámpírral című film is készült. 
*Caroline

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése